Het Schild van de Wijze Vrouw

Het Schild van de Wijze Vrouw

dinsdag 3 februari 2009

5e Nederlandse Godinnen Conferentie

van donderdag 25 juni tot en
met zondag 29 juni 2009
op Centrum Athanor te Lochem


Vier Haar met muziek en dans, rituelen
en ceremonies, lezingen en workshops.


Programma:
Donderdag 25 juni 2009
Ontvangst vanaf 10.00 uur. Voor de gezamenlijke lunch beginnen we om 12.00 met het voorstellen aan elkaar. Na de lunch volgen de elementeninitiaties. Hierbij krijg je een zuivering en/of inwijding in de elementen lucht, vuur, water en aarde in het oude land van Centrum Athanor. Die avond, enige tijd na het diner, en een muziekaal optreden zal de 5e Godinnenconferentie officieel worden geopend tijdens de openingsceremonie. Deze eerste dag zal vanouds worden beëindigd rondom het kampvuur.
Vrijdag 26 juni 2009.
Na het ontbijt en de dagopening, welke wordt verzorgd door de verschillende priesteressen in opleiding, is er de mogelijkheid om een boeiende lezing bij te wonen, waaronder over een uitgebreide lezing over de Witte Wieven en de Tuatha De Danann'. Daar word aangekaard de de overeenkomsten en verschillen aan en de gemeenschappelijke achtergrond: de Andere Wereld, Avalon. Hierna volgt een zeer interessante lezing over Sjamanisme. Wil je de dag echter met een fijne wandeling buiten beginnen kan dat ook. Tijdens deze wandeling nodigen we je uit om, in stilte, met andere ogen naar de natuur om je heen te kijken. Hierna volgt een visualisatie.
Volgend op de lunch kan er gekozen worden uit een aantal workshops gegeven door inspirerende vrouwen. Je kunt kiezen of je dieper wil gaan in je gevoelsleven of creatief de Wijze Vrouw in je wil uiten. Aansluitend op deze workshops vindt de Markt van Overvloed plaats. In de avonduren na het diner, kan men deelnemen aan de ceremonie “Loslaten” Wij geven het iets dat symbool staat voor iets dat je wilt loslaten (iemand die is overleden, een vervelende relatie, een vervelende eigenschap, een gemaakte belofte die niet meer gewenst is, etc.). De avond wordt afgesloten met meditatieve muziek en chants.
Zaterdag 27 juni 2009.Op het ontbijt en de dagopening, volgt een weer een keuze van diverse interessante workshops. Zaterdagmiddag reizen we naar het Land van Holle. Bijna iedereen heeft wel eens het “sprookje” van Vrouw Holle gehoord of gelezen. Wat betekent het en hoe beleef je het. We eindigen de dag met ons fabuleuze Godinnenbal, spetterend en zinderend als voorgaande jaren. Kom als je favoriete Godin/God en vier je overvloed door middel van zang en dans.
Zondag 28 juni 2009.Na het ontbijt en de dagopening is er weer keuze uit twee hele bijzondere workshops. Vlak voor de lunch zal de verloting van mooie gedoneerde Godinnenspullen plaatsvinden. De middag begint met de traditionele Give-a-way ceremonie. De Sluitingsceremonie in de steencirkel begint om 15.00 uur. We nemen afscheid van de Wijze Moeder Godin, maar nemen Haar onvoorwaardelijke liefde, kennis en transformatie mee in ons hart.
Verdere informatie:
Dagworkshop Anique Radiant Heart
Op woensdag 24 juni geeft Anique Radiant Heart een speciale workshop voor iedereen die geïnteresseerd is.“A DAY IN THE LIFE OF THE ANCIENT GODDESS TEMPLE PRIESTESSES”De kosten voor deze extra workshop is € 60,00 inclusief lunch. Zie voor meer informatie over deze workshop verder op de website.
De kleuren
Daar de Godinnen Conferentie in het teken staat van de Wijze Moeder, Godin kennis en transformatie vragen wij je om jekleding aan te passen. Dit is echter niet verplicht. De kleuren zijn zwart, paars, zilver en nachtblauw
Godinnenbal
Op zaterdagavond is er weer ons befaamde Godinnenbal. Het zou leuk zijn als je er moeite voor deed en uitbundig verkleed als je favoriete Godin / God komt, zodat je als zodanig kan worden geïntroduceerd.
Markt van Overvloed
Tijdens de conferentie is het op de Markt van Overvloed mogelijk om Godingerelateerde spullen te verkopen. Hiervoor zullen uitstaltafels zijn. De kosten hiervoor bedragen € 10,- per meter met een maximum van 2 meter. Deze markt is niet bedoeld voor professionele externe verkopers, maar voor de deelneemsters/ers van de Godinnen Conferentie. Dus als je leuke spullen te verkopen heb, boek dan een tafel.
Godinnenloterij
Tijdens de meeste maaltijden kan men lotjes te kopen voor de fabuleuze Godinnenloterij op zondag.
Kleding
Een aantal activiteiten zullen buiten plaatsvinden. Houdt dus rekening met het Hollandse weer. Neem voor de zekerheid stevige schoenen en warme kleding mee en eventueel een regenjas.
Give-away
We willen iedereen vragen een kleine blijk van overvloed mee te nemen om iemand anders te schenken. Dit kan iets zijn wat zelf gemaakt is of gekocht.
Kinderen
Uiteraard zijn op de Godinnen Conferentie kinderen van harte welkom. De verantwoordelijkheid voor de kinderen blijft echter bij de ouders. Kinderen die met hun ouders op Athanor kamperen, hoeven naast de Conferentiekaart geen kampeer- of ontbijtkosten te betalen.
Lezingen en Workshops
De precieze invulling en indeling van de lezingen en workshops zal binnenkort bekend worden gemaakt. Volg hiervoor de wijzigingen op deze website.
Kosten
Vier dagen Godinnen Conferentie inclusief lunch, diner, koffie, thee en water op alle dagen:
KiMa – voor 15 maart betalen € 235,-
MaMa – voor 15 mei betalen € 255,-
WoMa – na 15 mei betalen € 275,-
Dagkaart donderdag of zondag € 80,-Dagkaart vrijdag of zaterdag € 100,-
Weekendkaart vrijdagavond t/m zondag € 200,-Weekendkaart zaterdag / zondag € 175,-Weekendkaart vrijdag / zaterdag € 195,-
Kinderen tot 12 jaar € 100,-Oudere kinderen van 12 tot 18 jaar € 150,-Kamperen en ontbijt op Centrum Athanor: € 25,- per nacht.
Dag workshop Anique 24 juni 2009 € 60,- inclusief lunch, koffie en thee.
De kaarten zijn inclusief lunch, diner, koffie, thee en water, met uitzondering van zondag dan is het diner niet inbegrepen.
Overnachting en ontbijt is ook niet inbegrepen bij deze dagkaarten.Op aanvraag kan men een lijst krijgen met hotels in de omgeving met kamers vanaf € 35,- per nacht.

Voor meer informatie of inschrijving:
St. Nederlandse Godinnentempel
p.a. Yolanda van der Holst, Pelschans 60, 2728 GZ Zoetermeer. Tel.: 079 5939080, Email: laika57@xs4all.nl
Of Stichting Avalon Mystic - STAM
p.a. Sandra Warmerdam Tel.: 06-55 81 87 77 email: SandraWarmerdam@hetnet.nl
A DAY IN THE LIFE OF
THE ANCIENT GODDESS TEMPLE PRIESTESS

What were the ancient Goddess Temples like? What were their functions? Who were the ancient Goddess Priestesses? How did they live, and how did they serve in the Temple? During this magical one day workshop, we will explore the ancient Goddess Temples and how they functioned. We shall look at how the ancient Goddess priestesses lived and worked in the Temple…their skills, education and social organisation. Then we shall together create a ritual which incorporates some of the elements of Priestessing.
There will be chanting and toning, movement and meditation incorporated into this workshop. The ritual will be experienced in the Temple in the evening for anyone who wishes to participate.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten